De ce să îți înscrii fetița la tenis
aprilie 13, 2021

Îți vom prezenta 5 motive pentru care ar fi indicat să îți înscrii fetița la tenis:

Tenisul este unul dintre cele mai bune sporturi pentru care copilul tău poate juca atât din motive psihologice, cât și din motive fizice.

fetița tenis

1. Siguranța înainte de toate: fără contact

De-a lungul anilor, sporturile de impact și de contact au început să capteze atenția pentru rănile pe care le pot provoca pe tot parcursul vieții. Prin urmare, sportul cu rachetă a devenit o opțiune favorabilă pentru părinții care caută exerciții fizice sigure și sănătoase pentru copilul lor.

2. Îmbunătățește starea de spirit

Când copilul tău se antrenează, îi crește nivelul de serotonină. Serotonina este importantă, deoarece este neurotransmițătorul de „simte-te bine” din creier. Cu toată viteza de care are nevoie în tenis, lucrează în mod constant din greu și, prin urmare, crește acel neurotransmițător.

3. Îmbunătățește echilibrul

Jocul de tenis are o mulțime de starturi și opriri. Copilul tău va alerga într-o direcție, în așteptarea unei lovituri, doar pentru a se găsi schimbând direcția în ultima secundă. Toate aceste mișcări măresc abilittatea de echilibru, deoarece îi antrenează mușchii să reacționeze și să se adapteze rapid la diferite mișcări.

4. Reduce riscul de boli de inimă

Boala cardiacă este criminalul numărul unu al femeilor. Deci, orice putem face pentru a preveni bolile de inimă pentru copiii noștri este important și se dovedește că tenisul este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Jurnalul britanic de medicină sportivă a analizat beneficiile pentru sănătate ale tenisului și a constatat că persoanele care jucau tenis aveau „procente mai mici de grăsime corporală, profiluri lipidice mai favorabile și condiții aerobice îmbunătățite”, toate ducând la un risc scăzut al bolilor de inimă.

5. Supravegherea expertului scade drastic riscul accidentărilor

Din nou, siguranța mai întâi! Cu antrenorii la îndemână în timpul lecțiilor pentru a preda începătorilor o tehnică și o formă adecvată, există foarte puține șanse de a dobândi leziuni.

0 Comments

Confirmări/Notificări

  1. Ce înseamna WTA? | Află istoria WTA | Royal Tennis Academy - […] Citește și De ce să îți înscrii fetița la tenis […]

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ro_RORO