Echipa – Royal Tennis Academy

MARCEL

Antrenor Tenis

ELENA

DOCTOR ÎN PSIHOLOGIE

NELU

Antrenor Tenis

IONUT

PREPARATOR FIZIC

MARCELA

Antrenor Tenis

ALEX

Antrenor Tenis

DESPRE ECHIPĂ

România are o reputație internațională pentru instruirea tenisului la cel mai înalt nivel, care dezvoltă numeroși jucători de tenis performanți. 

În echipa noastră se regăsesc oameni cu experiență profesională și dorință de a implementa un model sportiv în care să existe atât performanță sportivă, cât și cea educațională. Echipa noastră de antrenori este specializată în oferirea celui mai personalizat antrenament pentru fiecare jucător de tenis. Personalul nostru are mulți ani de experiență în tenis și desfășurarea de programe de tenis. Academia noastră de tenis oferă jucătorilor săi un mediu profesional, cu o echipă dedicată de antrenori. Întregul personal iubește tenisul și este foarte pasionat de schimbul de experiență și cunoștințe cu jucătorii noștri de tenis. Ne pasă și vom face întotdeauna tot posibilul pentru a le asigura bunăstarea și succesul.

Tenisul practicat sub îndrumarea  echipei de antrenori profesioniști din cadrul academiei noastre, te formează ca individ dar te și ajuta la integrarea in societate. Tot el îți poate oferi șansa de a studia la universități de renume din America sau oportunitatea de a ajunge un mare campion dar și satisfacția fizică zilnică într-un program profesionist. O echipă pasionată și dedicată care are misiunea să ajute fiecare jucător/jucătoare de tenis să-și atingă întregul potențial.

Academia noastră de tenis oferă programe cu antrenamente de tenis pentru toate vârstele și nivelurile.

Academia ROYAL TENNIS ACADEMY este situată în Pipera.

 

Pentru mai multe detalii, contactează-ne aici.

 

royal tennis academy logo
ro_RORO