Social intelligence developed through tennis
March 27, 2021

Inteligența socială se poate dezvolta prin tenis, prin experiența cu oamenii și învățând din succese și eșecuri în mediile sociale.

Persoanele cu inteligență socială pot simți cum se simt alte persoane, știu intuitiv ce să spună în situații sociale și par siguri de sine, chiar și într-o mulțime mai mare. S-ar putea să vă gândiți la acești oameni ca având „people skills”, dar ceea ce posedă cu adevărat este inteligența socială.


Tennis improves social intelligence

Nu numai că tenisul este bun pentru tine fizic, dar poate avea și un impact mental pozitiv. Alăturându-te clubului local de tenis sau participând la competiții, îți vei putea spori mult abilitățile sociale pe măsură ce interacționezi cu alte persoane. De asemenea, capacitatea de a înțelege emoțiile adversarului îți va permite să ai o strategie de joc mai eficientă.

În plus, inteligența sociala dezvoltată prin tenis reprezintă un exercițiu sănătos de a menține și dezvolta relațiile de prietenie și poți juca fie unul la unu, fie în dublu.

One thing to note about this sport is that sportiness is very important. Whether you are watching the Australian Open, the French Open, or even Wimbledon, you will notice that at the end of each match, the players kindly shake hands with each other, as well as the referees. In tennis, you win as gracefully as you lose, which can be applied in everyday life.

0 Comments

Add a reply

Your email address will not be published.

en_USEN