Servicii – Royal Tennis Academy

ANTRENAMENTE TENIS

Prin antrenamente de tenis și psihologia sportivă contribuim la formarea unui sportiv care să îmbine armonios dezvoltarea fizică, tehnică și tactică a tenisului cu atitudine de personalitate alfa. Credem în pasiune, vocație și credem că tenisul făcut la noi poate fi o exprimare a personalității.

  • Etape Inițiere

Tenisul este un sport la nivel mondial și am văzut mulți mari sportivi în ultima vreme, mai ales pe Simona Halep. Pentru a ajunge la acest nivel înalt, copiii trebuie să fie extrem de dedicați sportului și să aibă sprijin mare din partea familiei lor.  Prin pasiune, se învață și dezvoltă multe abilități care asigură succesul în mai multe laturi ale vieții. 

  • Antrenamente Tenis Consolidare (Avansat)

Programul nostru de dezvoltare al sportivului este cel mai bun mod de a se trezi jucătorul de tenis din el.

Acesta este adaptat nevoilor lui, și vă va învăța totul, de la abilități de bază la tehnici avansate.

  • Antrenamente Performanță (Marea Performanță)

Eliberăm potențialul sportivului cu îndrumarea antrenorilor noștri foarte pregătiți.

Exerciții de tenis extinse, antrenament puternic de rezistență fizică și stăpânirea tehnicii sunt doar câteva dintre elementele de antrenament care vă vor face copilul campion.

  Management sportiv & cariere & BRANDING

Când sportivul își cunoaște vocația și rostul în viață, mai trebuie trasată harta, rampa pentru viitor cu direcția spre o cariera de succes. Au existat cazuri când ignorarea strategiei pentru o cariera de viață a dus la sportivi care au avut dificultăți de adaptare și integrare profesională. 

Pentru a preveni ca acest lucru să se întâmple, noi ajutăm sportivii în crearea și implementarea unei strategii de succes a carierei lor pe termen lung, când sunt în activitate sportivă, și dupa ce se încheie activitatea sportivă.

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ÎN CADRUL ROYAL TENNIS ACADEMY

It’s not about how you win. It’s about how well you’re able to come back when you’re down.
( Serena Williams )

Orice mare sportiv a întâmpinat la un moment dat o barieră psihică și nu a reușit să fie concentrat la joc pentru că mintea nu-i dădea pace.

În cadrul ROYAL TENNIS ACADEMY, pentru a preveni și diminua problemele psihologice care pot apărea timpuriu la copii, aceștia vor beneficia de consiliere pe tot parcursul sportiv.

Atunci când suntem echilibrați emoțional putem da totul pe teren și astfel ne vom simți câștigători.

Pentru sportivii care fac performanță înaltă este necesar să se dezvolte abilități, cum ar fi rezistenţa sau rezilienţa psihică, motivaţia pentru competiţa sportivă, capacitatea de (re)focalizare, şi atenţie pe teren, controlul anxietăţii pe teren, atitudinea după un eşec, imaginea cu privire la sine, şi vizualizarea înaltei performanţe. 

Performanța psihologică se poate îmbunătăți treptat, cu ajutorul orelor de consiliere și acest lucru se va vedea pe teren. 

Beneficiile consilierii psihologice pentru performanță:

  • Capacitatea de concentrare în perioada precompetițională și competițională va fi dezvoltată
  • Dezvoltarea auto-motivației
  • Echilibrul emoțional și gestionarea emoțiilor
  • Încrederea în sine 
  • Dorința de autodepășire
  • Spiritul de competiție

Contactează-ne pentru mai multe informații sau înscrieri.

ro_RORO